Κατηγορίες Τζάκια
'Αρθρα
 

Καθαρισμός Ενεργειακών και παραδοσιακών τζακιών

Πετρώματα Διακοσμητικά Ακανόνιστες Πλάκες

Ακανόνιστη Καβάλας

  Ακανόνιστη Καβάλας
Οι ακανόνιστες πλάκες Καβάλας (Ακροβουνίου) είναι φυσικά πετρώματα τα οποία "σχίζονται" σε λεπτά φύλλα μετά από κρούση.

Άλλες ονομασίες: Ακανόνιστες πλάκες Καβάλας, ακανόνιστες πλάκες Ακροβουνίου, ακανόνιστες πλάκες Παγγαίου, ακανόνιστες πλάκες Ελευθερούπολης.

Προέλευση: Από τα λατομεία της εταιρείας στο όρος Παγγαίο Καβάλας.

Χρώμα : Γκρί και αποχρώσεις του γκρί.

Χρήσεις : Πλακοστρώσεις δρόμων, πλατειών, πεζοδρομείων, επενδύσεις τοίχων, λιθοδομή, διαμορφώσεις κήπων, λιθόστρωτα, πέτρινες κατασκευές, κλπ.

Πλεονεκτήματα : Η μεγάλη αντοχή στον χρόνο και την ψύξη, ο μικρός βαθμός αποσάθρωσης, η αντιολισθητική του ιδιότητα και η μεγάλη του σκληρότητα. Επίσης εδώ πρέπει να επισημάνουμε τη πολύ χαμηλή από οικονομικής πλευράς τιμή του.

Οι διαλογές που μπορούμε να κάνουμε στο πέτρωμα αυτό σχετικά με το πάχος είναι : 1-2cm, 2-3cm, 3-5cm και 5-8cm. Η "Νορμάλ" παραγωγή μας είναι στον τύπο 2-3cm. Όλες οι ανωτέρω διαλογές έχουν αποκλίσεις σχετικά με τα πάχη πχ. όταν λέμε 2-3cm είναι στο περίπου.
 

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία κ. Σαρόγλου & Υιός με έδρα τα λουτρά Αιδηψού στην βόρεια Εύβοια ειδικεύεται στην τέχνη των μαρμάρινων κατασκευών από το 1960.Η μεγάλη γκάμα σε μάρμαρα, γρανίτες και πέτρες για χτίσιμο και διακόσμηση καθώς και πολλά υλικά για διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε συνεργασία με την εταιρεία Ακρόλιθος,{ πλάκες πεζοδρομίου, κυβόλυθοι, εκκλησάκια, βρυσάκια, κράσπεδα κλπ} μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρία μας στράφηκε και στον χώρο του τζακιού και εμπλούτισε τα προϊόντα της με τζάκια απο πυρότουβλα μοντέρνα και παραδοσιακά από τις εταιρίες ''Φλόγα'' και ''Σιδέρης'' καθώς και με barbeque, φουρνάκια απλά και φουρνάκια κυκλοθερμικά των παραπάνω εταιριών.Η τελευταία συνεργασία της εταιρίας είναι με τον όμιλο "Φράγκος'' και προσθέτουμε στον τομέα του τζακιού τα πρωτοποριακά γαλλικά και ισπανικά ενεργειακά μαντεμένια τζάκια, τζάκια καλοριφέρ καθώς και ενεργειακές σόμπες. Όλα τα προϊόντα του ομίλου ''Φράγκος'' συνοδεύονται με 10ετή εγγύηση.
© Copyright 2011 tzakia-saroglou.gr All Rights Reserved
6oXΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΙΣΤΙΑΙΑΣ, Τ. 2226031137 Κ. 6932225432 email: sarogloumarbles@gmail.com
Designed by Sectiongraphix