Κατηγορίες Τζάκια
'Αρθρα
 

Καθαρισμός Ενεργειακών και παραδοσιακών τζακιών

Υπηρεσίες

Η εταιρία κ. Σαρόγλου & Υιός κατόπιν μελέτης του χώρου σας μπορεί να σας προτείνει λύσεις για τις εσωτερικές και εξωτερικές ανάγκες του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.

Η μεταφορά, η τοποθέτηση, οι σαφείς οδηγίες χρήσης και συντήρησης καθώς και οι εγγυήσεις των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τζακιού σε οποιοδήποτε στάδιο και αν βρίσκεται το σπίτι σας, μπορούμε να μετατρέψουμε το ήδη υπάρχον τζάκι σας σε ενεργειακό για μεγάλη οικονομία στο πετρέλαιο και φυσικά τοποθετούμε τα σύγχρονα τζάκια καλοριφέρ που καταναλώνουν μόνο ξύλα και ζεσταίνουν τον χώρο σας χωρίς πετρέλαιο.

Με μεγάλη πείρα στο χτίσιμο της πέτρας μπορούμε να μετατρέψουμε από ένα μικρό τοίχο έως και όλο σας το σπίτι σε πέτρινο, όπως και να διαμορφώσουμε την αυλή και τον κήπο σας σε ένα μικρό παράδεισο με πλακόστρωση, με κυβόλιθους το χώρο στάθμευσης του οχήματός σας όπως επίσης τοποθετώντας barbeque και παραδοσιακούς φούρνους με ξύλα.

Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία μαρμάρων και διακοσμήστε τις εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες σας, το τζάκι σας με μάρμαρα διαφόρων χρωμάτων καθώς και τα δάπεδα του σπιτιού σας.

Και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε το μάρμαρο έχει διαχρονική αξία και φινέτσα.

Ο γρανίτης είναι το μοναδικό σκληρό υλικό που ενδείκνυται για κατασκευή πάγκων κουζίνας και μπάνιου αλλά και για επένδυση τζακιού επιλέξτε το και θα ικανοποιηθείτε απόλυτα.
 

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία κ. Σαρόγλου & Υιός με έδρα τα λουτρά Αιδηψού στην βόρεια Εύβοια ειδικεύεται στην τέχνη των μαρμάρινων κατασκευών από το 1960.Η μεγάλη γκάμα σε μάρμαρα, γρανίτες και πέτρες για χτίσιμο και διακόσμηση καθώς και πολλά υλικά για διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε συνεργασία με την εταιρεία Ακρόλιθος,{ πλάκες πεζοδρομίου, κυβόλυθοι, εκκλησάκια, βρυσάκια, κράσπεδα κλπ} μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρία μας στράφηκε και στον χώρο του τζακιού και εμπλούτισε τα προϊόντα της με τζάκια απο πυρότουβλα μοντέρνα και παραδοσιακά από τις εταιρίες ''Φλόγα'' και ''Σιδέρης'' καθώς και με barbeque, φουρνάκια απλά και φουρνάκια κυκλοθερμικά των παραπάνω εταιριών.Η τελευταία συνεργασία της εταιρίας είναι με τον όμιλο "Φράγκος'' και προσθέτουμε στον τομέα του τζακιού τα πρωτοποριακά γαλλικά και ισπανικά ενεργειακά μαντεμένια τζάκια, τζάκια καλοριφέρ καθώς και ενεργειακές σόμπες. Όλα τα προϊόντα του ομίλου ''Φράγκος'' συνοδεύονται με 10ετή εγγύηση.
© Copyright 2011 tzakia-saroglou.gr All Rights Reserved
6oXΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΙΣΤΙΑΙΑΣ, Τ. 2226031137 Κ. 6932225432 email: sarogloumarbles@gmail.com
Designed by Sectiongraphix