Κατηγορίες Τζάκια
'Αρθρα
 

Καθαρισμός Ενεργειακών και παραδοσιακών τζακιών

Φροντίδα - Συντήρηση

Όλα τα προϊόντα μας πέραν της καλής τους ποιότητας πρέπει να έχουν και την ανάλογη φροντίδα ώστε να διατηρούνται και εσείς να μπορείτε να τα χαίρεστε για πολλά χρόνια χωρίς φθορές.

Τζάκι
Όλα τα τζάκια με την πάροδο του χρόνου και αναλόγως την χρήση χρειάζεται ο καθαρισμός της καμινάδας. Αυτό χρονικά καθορίζεται με την λήξη λειτουργείας του τζακιού την άνοιξη ή κάθε 8 τόνους ξύλα.

Μάρμαρα
Το μάρμαρο ως φυσικό υλικο και ιδιαίτερα τα μάρμαρα που βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο έχουν μεγαλύτερες φθορές. Η εταιρία μας με ειδικά υλικά και εργαλεία αναλαμβάνει να επαναφέρει στα μάρμαρά σας την αρχική τους λάμψη.

Γρανίτες

Με τα καλύτερα αδιαβροχοποιητικά υλικά συντηρούμε τους γρανίτες σας σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με την απορροφητικότητα του υλικού που έχετε επιλέξει. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουμε τα στίγματα και τους λεκέδες που αλλοιώνουν τον γρανίτη σας.

Πέτρες
Οι πέτρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου χρειάζονται φροντίδα και συντήρηση για να διατηρήσουν τα ιδιαίτερα χρώματά τους. Ο πιο απλός τρόπος είναι η αδιαβροχοποίηση. Αυτό γίνεται κατόπιν απομάκρυνσης των υπολειμμάτων από στόκο και λάσπη με ειδικά καθαριστικά. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε βερνίκια γυαλιστερά ή ματ αναλόγως με το τι θα επιλέξετε.
 

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία κ. Σαρόγλου & Υιός με έδρα τα λουτρά Αιδηψού στην βόρεια Εύβοια ειδικεύεται στην τέχνη των μαρμάρινων κατασκευών από το 1960.Η μεγάλη γκάμα σε μάρμαρα, γρανίτες και πέτρες για χτίσιμο και διακόσμηση καθώς και πολλά υλικά για διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε συνεργασία με την εταιρεία Ακρόλιθος,{ πλάκες πεζοδρομίου, κυβόλυθοι, εκκλησάκια, βρυσάκια, κράσπεδα κλπ} μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρία μας στράφηκε και στον χώρο του τζακιού και εμπλούτισε τα προϊόντα της με τζάκια απο πυρότουβλα μοντέρνα και παραδοσιακά από τις εταιρίες ''Φλόγα'' και ''Σιδέρης'' καθώς και με barbeque, φουρνάκια απλά και φουρνάκια κυκλοθερμικά των παραπάνω εταιριών.Η τελευταία συνεργασία της εταιρίας είναι με τον όμιλο "Φράγκος'' και προσθέτουμε στον τομέα του τζακιού τα πρωτοποριακά γαλλικά και ισπανικά ενεργειακά μαντεμένια τζάκια, τζάκια καλοριφέρ καθώς και ενεργειακές σόμπες. Όλα τα προϊόντα του ομίλου ''Φράγκος'' συνοδεύονται με 10ετή εγγύηση.
© Copyright 2011 tzakia-saroglou.gr All Rights Reserved
6oXΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΙΣΤΙΑΙΑΣ, Τ. 2226031137 Κ. 6932225432 email: sarogloumarbles@gmail.com
Designed by Sectiongraphix