Κατηγορίες Τζάκια
'Αρθρα
 

Καθαρισμός Ενεργειακών και παραδοσιακών τζακιώνΠέτρα Πεπέμ

Πέτρα Πεπέμ


Άλλη ονομασία: Πέτρα κτισήματος Πεπέμ ή αγκωνάρια Πεπέμ ή λιθόπετρες Πεπέμ.

Είναι μαρμαρογενές φυσικό πέτρωμα που εξορύσεται από τα ίδια λατομεία της εταιρείας μας που βρίσκονται στις παρυφές του όρους Παγγαίο στην Καβάλα, και από τα οποία εξορύσεται και ο σχιστόλιθος Καβάλας και συγκερκιμένα το πέτρωμα αυτό "κάθεται" επάνω στον σχιστόλιθο.

ΧΡΩΜΑ: Διάφορα χρώματα, κίτρινο, μπεζ, λευκό κ.λ.π.

ΧΡΗΣΗ: Λιθόχτιστα-πετρόκτιστα, λιθοδομές, πετροντούβαρα, ξερολιθιές, τοιχεία, πέτρινες επενδύσεις, βραχόκηποι, διαμόρφωση κήπου και περιβάλλοντα χώρου, πέτρινες κατασκευές, για δομικά υλικά, κ.λ.π.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Μεταλλικό πλέγμα ή χύμα κατ' ευθείαν φόρτωση από το λατομείο.Περισσότερες Φωτογραφίες

Πέτρα Πεπέμ
Μεγέθυνση
Πέτρα Πεπέμ
Μεγέθυνση
 


Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία κ. Σαρόγλου & Υιός με έδρα τα λουτρά Αιδηψού στην βόρεια Εύβοια ειδικεύεται στην τέχνη των μαρμάρινων κατασκευών από το 1960.Η μεγάλη γκάμα σε μάρμαρα, γρανίτες και πέτρες για χτίσιμο και διακόσμηση καθώς και πολλά υλικά για διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε συνεργασία με την εταιρεία Ακρόλιθος,{ πλάκες πεζοδρομίου, κυβόλυθοι, εκκλησάκια, βρυσάκια, κράσπεδα κλπ} μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρία μας στράφηκε και στον χώρο του τζακιού και εμπλούτισε τα προϊόντα της με τζάκια απο πυρότουβλα μοντέρνα και παραδοσιακά από τις εταιρίες ''Φλόγα'' και ''Σιδέρης'' καθώς και με barbeque, φουρνάκια απλά και φουρνάκια κυκλοθερμικά των παραπάνω εταιριών.Η τελευταία συνεργασία της εταιρίας είναι με τον όμιλο "Φράγκος'' και προσθέτουμε στον τομέα του τζακιού τα πρωτοποριακά γαλλικά και ισπανικά ενεργειακά μαντεμένια τζάκια, τζάκια καλοριφέρ καθώς και ενεργειακές σόμπες. Όλα τα προϊόντα του ομίλου ''Φράγκος'' συνοδεύονται με 10ετή εγγύηση.
© Copyright 2011 tzakia-saroglou.gr All Rights Reserved
6oXΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΙΣΤΙΑΙΑΣ, Τ. 2226031137 Κ. 6932225432 email: sarogloumarbles@gmail.com
Designed by Sectiongraphix